Jaan blogissani melko henkilökohtaisiakin asioita, joten jos olet seuraillut kirjoittelujani jo pitkäänkin, saattaa sinusta oikeasti tuntua siltä, kuin olisimme tunteneet toisemme jo vuosia. Saan kanssasi elämäni suurimmat ilot, maailman mustimmat surut ja kaikki salaisuuteni ja paljastan sinulle esimerkiksi tarkoin varjelemani kauneuskikat. Ymmärrän siis täysin, että haluaisit ehkä tutustua minuun hieman tarkemmin. Vaikka blogini tarkoituksena ei missään tapauksessa ole ollut tuoda minua itseäni valokeilaan vaan ennemminkin tarjota sinulle parhaan ystävän tukea, haluan omistaa tämän osion minun itseni lyhyelle esittelylle.

K – nuori nainen Helsingistä

Koska ”bloggaajapersoonani” on sinun paras ystäväsi, en halua tuoda itseäni turhan paljon esille, vaan haluan pitää itselläni tietyn anonymiteetin: näin voit periaatteessa kuvitella minun kasvojeni tilalle kenet tahansa ja vaikkapa juuri sen henkilön, jonka haluaisit olevan paras ystäväsi. Kerron kuitenkin lyhyesti siitä, minkälainen nainen ”parhaan ystävän” blogi-imagon takana pyörii.

Jotta ei paljasteta liikaa, sanottakoon, että etunimeni alkaa kirjaimella K ja tämä on myös kutsumanimeni sekä nimi, jota käytän tätäkin blogia kirjoittaessa. Olen nuori parikymppinen nainen, ja olen asunut koko ikäni pääkaupunkiseudulla, tarkemmin ottaen Helsingissä. Asun tällä hetkellä unelmieni kodissa, valoisassa ja avarassa kaksiossa yhdessä eksoottisen lemmikkini, kilpikonnan, kanssa. Varsin nuoresta iästäni huolimatta olen ehtinyt urakehityksessäni melko korkealle ja saanut kokea sen, kuinka huonosti uraa tekeviin naisiin Suomessa osataankaan suhtautua. Siinä missä saavutukseni ovat ikäiselleni oikein hyviä, kokee varsinkin vanhempi miessukupolvi tarpeekseen naljailla siitä, ettei perheenlisäys kuulu lähitulevaisuuden suunnitelmiini, vaan olen päättänyt tässä elämäntilanteessa asettaa urani sen edelle.

Jos siis haluat lukea lisää minusta, lifestylesta, hyvinvoinnista, kauneudesta, meikeistä, ruoasta, urasta ja itsetunnosta, sukella ihmeessä syvemmälle blogini tarjontaan – et tule pettymään!