elämäntapa

Parhaat meikkausvinkit aloittelijoille

Oletko meikkaamisen vasta-alkaja? Oletko ehkäpä yrittänyt meikata muutaman kerran, mutta koko yritys on tuntunut aivan kädettömältä, eikä lopputulos ole miellyttänyt silmää ollenkaan? Moni heittää jo tässä vaiheessa siveltimet nurkkaan ja päättää, ettei meikki ehkä vaan sovi itselle tai ole se oma juttu. Neuvo on kuitenkin olla kärsivällinen: vaikka meikata ei ehkä tarvitsekaan joka päivä, on joinain erityisinä päivinä ihan hauskakin ehostautua hieman ja näyttää tavallista huolitellummalta.

Tässä artikkelissa annetaan helppoja ja hyviä vinkkejä ja jippoja kauniiseen meikkiin. Nämä vinkit sopivat niin vasta-alkajalle kuin hieman kokeneemmallekin meikkaajalle, ja jokaiselle onkin varmasti näistä neuvoista jotain hyötyä. Nämä ovat yleispäteviä neuvoja, jotka sopivat aivan kenelle vaan – poimi siis neuvot talteen ja häikäise kaikki taidoillasi!

Helpot vinkit tyylikkääseen meikkiin

  • 1. Valkoinen kajaali silmänurkassa avartaa katseen

Silmät ovat sielun peili – siksi yleensä meikin pääpainona ovatkin kauniit silmät. Jos haluat tuoda silmäsi paremmin esille, on olemassa yksi helppo jippo saada katse hetkessä avarammaksi ja silmät suuremman näköiseksi: valkoinen kajaali silmänurkassa. Levitä helmiäisvalkoinen silmänurkkaan ja laita sen jälkeen ripsiväriä normaalisti – et välttämättä tarvitse muuta tyylikkääseen silmämeikkiin!

  • 2. Muista ripsiväri myös alaripsiin

Liian moni vasta-alkaja tekee saman amatöörimäisen virheen ripsivärin kanssa ja unohtaa levittää sen alaripsiin. Ripsiväri alaripsissä on muutaman sekunnin homma, joka viimeistelee täydellisen meikit ja saa silmäsi näyttämään kolme kertaa suuremmilta. Tämä kannattaa tehdä!

  • 3. Aurinkopuuteri poskipäillä, ohimoilla ja nenällä tuo tervettä hohtoa iholle

Aurinkopuuteri on helppo, hauska ja monikäyttöinen meikki. Saat sillä helposti muotoiltua kasvojasi ja tuotua esiin kauniita piirteitäsi. Tämän lisäksi aurinkopuuteri korostaa kesällä kaunista rusketusta ja talvella puolestaan tuo tuota pitkään kaivattua hohtoa kalpealle hipiälle.

  • 4. Pussaa paperia huulipunan levittämisen jälkeen

Huulipuna saa naisen tuntemaan itsensä kauniiksi, elegantiksi ja vetäväksi – mutta suttaantunut ja kaikkialle levinnyt huulipuna tuhoaa tämän vaikutuksen välittömästi. Mikään ei ole hirveämpää, kuin huomata kotona punan karanneen juonteisiin tai hampaisiin. Onneksi helppo niksi pelastaa huulipunan ystävän: paina punan levittämisen jälkeen huultesi väliin kevyesti käsipaperi tai meikkipaperi ja paina huulet yhteen. Ylimääräinen puna jää paperiin ja sinä voit nauttia lookistasi!