elämäntapa

Parhaat vinkit pukeutumiseen tiimalasivartalolle

Olen saanut teiltä viime aikoina paljon kyselyä eräästä tietystä aiheesta: pukeutumisesta. Varsinkin tiimalasivartalon pukeminen on aihe, joka on noussut viime aikoina pinnalle erityisen usein. Naisellinen tiimalasivartalo, jossa lanteet ovat leveät, vyötärö pieni ja rinnat suuret, on aina ollut erityisen ihailtu vartalomalli niin naisten miestenkin taholta. 2020-luvulla sen suosio on kuitenkin räjähtänyt suuremmaksi kuin koskaan, ja nykyään jotkut ihmiset tavoittelevatkin tätä vartalomallia jopa äärimmäisin keinoin esimerkiksi täyttämällä haluamiaan osia vartalostaan silikonilla. Tietenkään äärimmäiset keinot eivät ole pelkästään nykyajan hössötystä: jo satoja vuosia sitten naiset ovat rutistaneet itsensä pienen pieniin korsetteihin ja jopa poistattaneet kylkiluitaan leikkauksissa.

Kun yhä useampi saavuttaa kovan työn päätteeksi tämän vartalomallin, kohtaa moni aivan odottamattoman ongelman: tiimalasivartalon pukeminen on vaikeaa! Jos on tottunut pukemaan vähemmän kurvikasta olemusta, saattaa uuden vartalon pukeminen tuottaa harmaita hiuksia enemmän kuin tarpeeksi. Koska tämä ongelma on todellinen ja yhä useampi on viime aikoina kohdannut sen, olen päättänyt koota tähän artikkeliin vinkkejä siihen, kuinka saat puettua tiimalasivartalon mahdollisimman imartelevasti. Näitä vinkkejä on hyödynnetty jo satojen vuosien ajan ja ne ovat toimineet loistavasti myös minulle – kyllä, minullakin on tiimalasivartalo ja tunnen sen aiheuttamat päänvaivat paremmin kuin hyvin!

Pue tiimalasivartalo oikein

Kerrataanpas vielä kerran tiimalasivartalon anatomiaa: suuret rinnat, pieni vartalo ja leveät lanteet. Tästä iso-pieni-iso -asetelmasta on vartalotyyppi saanut nimensäkin: muodostaahan se tiimalasia muistuttavan muodon! Tässä kauniissa vartalomallissa yhdistyvät kaikki ne asiat, joista moni nainen voi vain haaveilla. Mikäli siis olet onnekas tiimalasivartalon omistaja, älä arastele näyttää sitä kaikille. Pukemalla vartalosi oikein tuot sen esiin imartelevimmalla mahdollisella tavalla ja käännät katseet taatusti.

Yksi tiimalasivartalon parhaista ystävistä ovat vyöt: vöiden avulla voit korostaa tuota upeaa vyötäröä helposti. Vältä rentoja ja roikkuvia vaatteita, sillä ne eivät tuo vartalollesi oikeutta. Rennonkin vaatteen voi kuitenkin muokata vartalolle sopivaksi lisäämällä siihen vyön vyötärön kapeimman kohdan paikkeille. Tiimalasivartalon päällä upeilta näyttävät kaikki hameet ja mekot, joissa kiristys osuu vyötärölle. Jos käytät housuja, panosta vyötäröltä kireämpään malliin. Haluatko lisää vinkkejä? Kerro siitä minulle, niin ehkäpä kirjoitan vielä lisää tiimalasivartalon pukemisesta!