elämäntapa

Tervetuloa etusivulle!

Tervetuloa lifestyle-blogini pariin! Tämä sivusto on jotakin sellaista, minkä luomisesta olen haaveillut jo pitkään. Mielestäni jokainen nainen ansaitsee tuntea itsensä vahvaksi ja itsenäiseksi, ja minulle se merkitsee juuri tätä: kirjoittamista ja mielenkiintoisen sisällön tuottamista muille naisille. Haluan tuottaa sisältöä, josta on hyötyä aivan kaiken ikäisille naisille: heille, jotka ovat vasta murrosikänsä hämmentävissä alkuvaiheissa sekä heille, joille menopaussi on jo menneen talven lumia. Olen elämäni aikana huomannut, että me naiset emme oikeastaan eroa toisistamme juuri lainkaan – sillä ei ole väliä, kuinka vanhoja me olemme, sillä meillä on aina aikaa pienelle juorutuokiolle parhaan ystävämme kanssa ja ehkäpä myös lasilliselle lempijuomaamme!

Blogi lifestylesta, hyvinvoinnista, kauneudesta, meikistä, ruoasta, urasta ja itsensä kehittämisestä

Nykymaailmassa ei ole lainkaan helppoa olla nainen. Toisaalta yhteiskuntamme on kehittynyt reippaasti eteenpäin menneistä ajoista, toisaalta vanhanaikaiset arvot tuppaavat vielä edelleenkin puskemaan päälle ja moni nainen joutuukin arvostelun kohteeksi tekemistään valinnoista. Tässä blogissa minä haluan kirjoittaa kaikesta siitä, mitä nuoren parikymppisen pääkaupunkiseudulla asuvan naisen elämään kuuluu. Haluan kertoa sinulle elämäntyylistäni, antaa vinkkejä shoppailuun, kertoa kauden parhaista muotiuutuuksista, antaa ehostusvinkkejä, suositella meikkejä, jakaa suosikkireseptini ja puhua uran rakentamisesta ja itsetunnosta. Kaikki nämä asiat liittyvät läheisesti elämääni ja niillä on minulle suuri henkilökohtainen merkitys – ja juuri siksi uskonkin, että myös sinä voisit kokea tekstini samaistuttaviksi tai ehkäpä löytää niistä tukea tai vinkkejä hetkellä, jolloin niitä todella kaipaat!

Tiedän, että läheskään jokaisella meistä ei ole parasta ystävää, jonka vinkkeihin turvautua ja jolta hakea lohdutusta silloin, kun elämä potkii päähän. Siksi haluankin, että blogini toimii parhaan ystävän sijaisena aivan jokaiselle: silloin kun sinulla ei ole ketään, jonka kanssa vaihtaa kokemuksia, älä arastele hakea vertaistukea teksteistäni! Olen uusi paras ystäväsi, enkä pelkää puhua sinulle mistään. Jaan mielelläni itselleni vaikeitakin aiheita, jotta juuri sinä voisit saada niistä apua. Jos siis luulit, ettei sinulla ole parasta ystävää, olit väärässä! Ilo on minun puolellani, kun saan tutustua kaikkiin teihin, arvoisat lukijani.